Kyselina alfa-lipoová

Kyselina alfa-lipoová 200 mg v tobolce.

Varianta:
189 Kč 529 Kč 799 Kč od 189 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 120020/100 120020/300 120020/500 Zvolte variantu
Kyselina alfa-lipoová

Detailní popis produktu

Doplněk stravy v tobolkách.


Kyselina alfa-lipoová (ALA), kterou tělo vytváří jen velmi malých dávkách, je přítomna ve špenátu, v mase, v játrech a pivovarských kvasnicích. Z těchto potravin lze ovšem získat účnné dávky jen velmi složitě. Alfa-lipoová kyseliny má vliv na téměř každou buňku v těle. Pomáhá vitaminům skupiny B, včetně thiaminu, riboflavinu, kyseliny pantotenové a niacinu, přeměňovat sacharidy, tuky a bílkoviny v potravě na energii, kterou může tělo ukládat do zásoby k dalšímu použití.

Při užívání kyseliny alfa-lipoové nejsou známy žádné závažnější vedlejší účinky. Občas může tento doplněk způsobit mírné zažívací obtíže a v ojedinělých případech se vyskytla alergická kožní vyrážka.

Složení:

Nosič: maltodextrin, kyselina alfa-lipoová (thioktová), želatinová tobolka, Protispékavé látky: uhličitan vápenatý a oxid křemičitý.

Obsah látek v 1 tobolce / 2 tobolkách (denní dávka):

Kyselina alfa-lipoová 200 mg (*% RHP) / 400 mg (*% RHP)

*Referenční hodnota příjmu není stanovena.

Návod k použití:

Doporučená denní dávka 2 tobolky. Rozděluje se, přijímat zásadně po jídle (kvůli dráždění žaludku), nikoliv nalačno, hodně zapíjet. Vhodný příjem je zejména po jídlech se zvýšeným obsahem sacharidů nebo následujícím po zvýšeném tělesném výkonu. Doporučenou denní dávku nepřekračujte.

Omezení

Nevhodné pro děti, v těhotenství a při kojení, při alergii na některou z použitých surovin. Nenahrazuje pestrou stravu. Nutná opatrnost je u diabetiků, výrobek může zesílit účinnost inzulinu nebo perorálních antidiabetik.

Skladování

Skladovat v suchu a teplotě do 25 °C, mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Po odebrání potřebného množství obal ihned uzavřít.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: